You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın uzmanlarına için yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar maden ve allıkçı kabilinden malzemelerden konstrüksiyonlmış ağırbaşlı bir kapıdır.

Bunlar kadar anatomi trafiğinin fazla ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları tasarrufı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki örgülarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları devlet izni alabilir.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin şayan müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar hizmetlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu muhtevaeride mahsur kalabilir.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında dokumada kâin insanoğluın dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz namına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu hâlet kontrolör edilmelidir. 

Yangın Kapkaloriın bakımını kılmak sinein profesyonel firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını boşlama kılmak yahut amatörce bina etmek ağır meallara reviş hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan hariçarı çıkış yangın kapısı esenlamanın cihetı düzen yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının arama altına düzenınması kolaylaşır ve daha ziyade dokunca vermesi önlenir.

Hakikaten yangınlardan korunmak ciğerin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Ankara Yangın Bapsı yok etmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere yangın kapısı Ulaşarak Yangın Bapları ile ilişkin tasa ettikleri bütün Yangın Çıkış Kapısı konular için fen sahibi olabilirler.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve emekaretler kullanılır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page